Dansk DA Nederlands NL Inglés EN Français FR alemán DE Noruego Bokmål NO polaco PL Español ES Svenska SV

Hoe koop je een Spaanse que se gana?

Een woning bij ons in het wondermooie Almería tiene una vista previa de la ciudad, en el centro de la ciudad detalles, en el talón español.

Método de trabajo
De manier van werken is niet ingewikkeld. Wanneer uien be woning heeft gevonden die u gewoonweg niet kunt laten gaan dan kunt u die reserveren nada más de prijs een overeenkomst es gekomen. (Meestal es er wel wat ruimte om te onderhandelen).

Reserveren van de woning
Por favor, recuerde que puede ganar mucho dinero en el euro en una consulta completa sobre cómo defenderse. Wij werken zelf samen met aen aantal Nederlands-sprekende advocaten maar u bent vrij om uigen e vertrouwde rechtspersoon daartoe te gebruiken. Wanneer u het geld overhandigd aan de advocaat wordt de woning van de markt gehaald en voor u gereserveerd.

Wat gaat er dan gebeuren?
Dan gaat ten eerste de advocaat voor u aan het werk. Uitzoeken de alle papieren van het huis en orde zijn, de alles legaal es, de alle rekeningen en belastingen zijn betaald. Indien u in tussentijd terug naar huis moet dan tekent u voor een volmacht voor de advocaat bij de notaris.

El siguiente paso
Met deze volmacht kan de advocaat voor u dan een NIE (*) nummer aanvragen in een bankrekening voor u openen. Wanneer uiteindelijk alles in orde blijkt en dat kan tot wel drie weken duren, wordt er overgegaan tot de volgende stap

De aanbetaling
Wanneer uw advocaat het groene licht geeft wordt u om de aanbetaling op de woning gevraagd. De aanbetaling op de woning es 10% van de totale prijs. De eerste drieduizend euro die u heeft betaald om de woning te reserveren worden daarbij opgeteld. Está ganando € 100.000 euro dan betaald u 7000 euro bij om de tien procent te volmaken. Gemiddeld heeft u na deze betaling nog 60 tot 90 dagen om de hoofdsom te voldoen.

Bent u beschermd?
Jazeker. Kopers genieten een hoge bescherming in Spanje in tegenstelling to verhalen uit het verleden. Gedurende alle stappen van het proces waneer er ook maar iets misgaat dan bent u verzekerd dat uww geld terugkrijgt.

Búsqueda de reventas y alquileres.

Llámanos ahora
Encuéntrenos ahora