Dansk DA Nederlands NL Inglés EN Français FR alemán DE Noruego Bokmål NO Español ES Svenska SV

De Spaanse economie blijft groeien. Ook en 2017

Descubra más ahora,haga clic aquí

Spanje estaba en 2016 de snelst groeiende economie van de middelgrote en grote economieën in de eurozone. Dit estaba en 2015 ook het geval.

6,6% en twee jaar
Volgens het Spaanse bureau voor statistiek groeide het bruto binnenlands product in het laatste kwartaal van 2016 met 0,7 procent ten opzichte van het derde kwartaal. Por encima de todo, hee groeide de economie se encontró con 3,2 Procent, zoals Ook fue voorspeld door de Spaanse overheid in ook het IMF. La crisis económica de los EE. UU. Aún no se ha podido extender a la salida de la plataforma de 2008. Dit dankzij een groei van 6,6 procent in de afgelopen twee jaar tijd.

Almería
Ook wij hier en Almería merken duidelijk een verschil. Almería, gedurende de crisis het hardst getroffen in Spanje, es una de las mejores opciones en inmiddels goed for the grootste gedeelte van de export van groente en fruit.

Maar veel belangrijker voor een onderneming als de onze es natuurlijk de huizenverkoop. Zag je tot aan een paar jaar geleden nog overal "Se vende" borden, nu is dat bijna niet meer het geval. En populaire badplaatsen en onze regio zoals Mojácar Playa, Vera Playa en Villaricos es zelfs bijna niets más de € 60.000 euro te vinden, laat staan ​​aan de eerste lijn. Aan zee. Het zijn vooral de Spanjaarden zelf die veel kopen.

Een goed momento om rendement te halen en español. Koop een woning

Groei
De groei van de Spaanse economie es una de las mejores cosas para un habitante de la tierra. De werkloosheid daalde flink van bijna 27 procent en 2012 tot 18,6 procent nu, de huizenmarkt es un elemento importante en rentes zijn nog altijd laag net als de inflatie.

Voor dit jaar verweachten analisten dat de groei in Spanje op behoorlijk niveau blijft al zal het tempo vermoedelijk inzakken. De Spaanse centrale bank rekent op een groei van 2,5% en 2017. Daar kan geen spaarrekening tegenop

Descubra más ahora,haga clic aquí
Llámenos, haga clic
Encuéntranos, haz clic